FaNkY Admin


Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 2259 Localitate: De_Dust2
|
Trimis: 06/11/2007 19:49 Titlul subiectului: Tutorial - Rain Effect |
|
|
1.Creati un nou document , al meu este de 400x400.
2.Edit ->Fill cu întunecat pe layer 1 /Background .
3.Aplcati Filter -> Sketch -> Graphic Pen cu urm. setari:
4.Aplicati Filter -> Blur -> Motion Blur cu urm setari:
5.Ar necesită sa arate cam asa:
6.Creati nou layer si repetati step-urile 2,3,4
7.Faceti asta de vreo 3-4 ori
8.Duceti-va in ImageReady si animati-l ( sper ca stiti sa faceti asta)
9.Acesta este rezultatul meu:
 _________________
 |
|