| Autor |
Mesaj |
FaNkY Admin


Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 2259 Localitate: De_Dust2
|
Trimis: 06/11/2007 19:37 Titlul subiectului: Tutorial - Urmare de desene animate |
|
|
In acest tutorial veti vedea cum se transforma o poza normala intr-o poza de desene animate.
Pentru inceput deschideti o imagine in modul RGB. Pentru a verifica asta mergeti la Image>Mode>RGB Color.
Acum mergeti la Filter>Artistic>Poster Edges
Acum setati Brightness Value:10 si Contrast:30
Mergeti la Filter>Artistic>Cut Out
Si acesta va fii rezultatul:
 _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|
|
|