| Autor |
Mesaj |
FaNkY Admin


Data inscrierii: 26/Mar/2007 Mesaje: 2259 Localitate: De_Dust2
|
Trimis: 05/04/2007 18:54 Titlul subiectului: Cold Ice |
|
|
1.Creati un nou document ... nu conteaza ce marime ... Apasa D
pentru a reseta paleta de culori ... Backgroundul sa fie negru
2.Aplica Filter>Render>Clouds
3.Aplica Filter>Artistic>Plastic Warp cu setarile astea
4.Edit Levels Image>Adjustments>Levels si aplica astea
5.Filter>Distort>Polar Coordinates
6.Clik dreapta pe Layer si dute la Duplicate
7.Aplica Filter>Artistic>Plastic Wrap din nou
Sper sa fie de folos _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
kenzoR Membru


Data inscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 366 Localitate: In fata Calc
|
Trimis: 17/06/2007 23:51 Titlul subiectului: d |
|
|
ms pt ajutor :D _________________ www.Apt-GaminG.myforum.ro |
|
| Sus |
|
 |
|